چراغ شارژی که نام دیگر آن چراغ اضطراری است می تواند در هنگام قطع برق بسیار مفید باشد. از این وسیله در خانه، ادارات، بیمارستان ها و … استفاده می شود. کافی است چراغ را به میزان کافی شارژ کنید تا بتوانید هنگام قطع یا عدم دسترسی به برق از نور و روشنایی آن استفاده کنید.
فهرست مطالب
چراغ اضطراری شارژی چیست و چه کاربردی دارد ؟
چراغ اضطراری در برخی از خانه ها مورد استفاده قرار میگیرد. اما حقیقتا داشتن یکی از این چراغ ها ضروری است. چرا که هنگام قطع برق و یا حتی در مواقع ضروری می تواند بسیار به کمک ما بیاید. چنین وسیله ای برای افرادی که از تاریکی می ترسند بسیار مفید خواهد بود.
چراغ شارژی با باتری کار می کند و به همین دلیل می توان به راحتی آن را در مواقع اضطراری و عدم دسترسی به برق مورد استفاده قرار داد. این چراغ منبع تغذیه داخلی دارد و به همین دلیل در مواقعی که برق دارید باید آن را شارژ کنید تا برای ساعات قطعی برق قابل استفاده باشد.
در بیشتر این چراغ ها از لامپ های ال ای دی استفاده می شود. چرا که این لامپ ها هم از لحاظ زیبایی در دکوراسیون خانه نقش موثری دارند و هم اینکه ظاهر آن ها جالب و متنوع است. حتی می توانید چراغ اضطراری را به سقف خانه نصب کنید تا در زمان هایی که برق قطع می شود تمام محیط به صورت یکسان روشن شود. از این وسیله می توان در خانه، بیمارستان، مدرسه، دانشگاه، ادارات و سایر اماکن استفاده کرد. به این ترتیب هنگام قطع برق اولین چیزی که به سراغ آن می روید، چراغ شارژی است.
چگونه یک چراغ شارژی مناسب بخریم ؟
این چراغ ها در طرح ها و مدل های مختلفی تولید می شوند که هر یک امکانات و ويژگی های خاص خود را دارند. مثلا مدل های سقفی این وسیله در میان مردم بسیار طرفدار دارد. چرا که به راحتی قابل استفاده هستند و از لحاظ ظاهری هم جلوه ی زیبایی دارند.
نوع هوشمند چراغ شارژی به محض قطع شدن برق به صورت خودکار روشن میشود. مدل های رومیزی این چراغ ها نیز در دسترس است که می توانید از آن ها هم استفاده کنید. سلیقه شما در خرید این وسیله نقش عمده ای ایفا می کند.
هنگام مسافرت و یا زمان هایی که داخل خانه نیستید و به گردش می روید می توانید از این چراغ ها استفاده کنید. بهتر است همیشه در خودروی خود یک چراغ شارژی داشته باشید. زمانی که این چراغ ها را شارژ می کنید معمولا می توانید 8 الی 9 ساعت از آن استفاده کنید. البته این میزان به نوع چراغ و باتری به کار رفته در آن بستگی دارد.
مدل هایی از این چراغ های هوشمند نیز وجود دارند که به کمک نور خورشید شارژ می شوند. به این صورت اگر در بیرون از خانه باشید و شارژ چراغ تمام شود، کافی است آن را در زیر نور خورشید قرار دهید. همچنین در برخی دیگر از مدل ها، کارخانه سازنده یک کابل در بسته بندی محصول قرارداده است. این کابل به یک پنل خورشیدی متصل می شود. برای استفاده از این کابل و شارژ چراغ، باید پنل خورشیدی را نیز خریداری کنید.
برخی دیگر از مدل های چراغ اضطراری دارای ریموت هستند و به این ترتیب روشن و خاموش کردن آن ها را می توانید به راحتی کنترل کنید. میزان نوردهی چراغ های مختلف با هم متفاوت است. هنگام خرید باید به این نکته نیز توجه کنید.
همچنین مواردی نظیر زاویه تابش، نوع باتری، قابلیت تعویض لامپ، نوع چراغ (دیواری / سقفی / LED / SMD)، توان، جنس بدنه، ارتفاع، ابعاد، ولتاژ، وزن و رنگ نور نیز بر روی بسته بندی محصول درج می شوند. با دقت به این موارد در هنگام خرید می توانید بهترین چراغ را تهیه کنید.
در لیست زیر می توانید انواع چراغ شارژ اضطراری خانگی و حرفه ای ارزان قیمت در مدل های فانوسی ، خورشیدی ، دستی و دیواری را مشاهده کرده و بر حسب امکانات مورد نیاز و بودجه مورد نظر ، بهترین گزینه خرید را انتخاب کنید.
ممنون عالی بود
وقتی برق میره عالیه . مرسی
چراغ اضطراری شارژی خیلی پرکاربرد و خوبه