جاروی شارژی به عنوان یکی از وسایل جدید جهت تمیز کردن منزل به شمار می رود که به کمک این وسیله می توان به سرعت به جارو کردن خانه پرداخت. همانطور که می دانید در گذشته نه چندان دور بسیاری از جارو ها از شاخ و برگ درختان تهیه می شدند اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی جارو هایی هوشمند با وزنی بسیار ناچیز طراحی و ساخته می شوند.
فهرست مطالب
جاروی شارژی چیست؟
جاروی شارژی به عنوان یکی از وسایل جدید جهت تمیز کردن منزل به شمار می رود که به کمک این وسیله می توان به سرعت به جارو کردن خانه پرداخت. همانطور که می دانید در گذشته نه چندان دور بسیاری از جارو ها از شاخ و برگ درختان تهیه می شدند اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی جارو هایی هوشمند با وزنی بسیار ناچیز طراحی و ساخته می شوند. خرید یک جاروی شارژی نیازمند به دانستن یک سری نکات بوده که در این مطلب می خواهیم به بررسی برخی از آن ها جهت خرید جاروی شارژی بپردازیم.
در خرید جاروی شارژی چه مواردی را رعایت کنیم ؟
یکی از اولین نکاتی که باید در هنگام تهیه جاروی شارژی به آن توجه نمایید انتخاب نوع دستی یا پارویی آن است. نمونه های دستی این گونه جارو ها به علت برخورداری از وزن کم و همچنین حجم بسیار کوچک از قابلیت جا به جایی بسیار ساده ای برخوردار بوده که می توان به وسیله آن ها هر زاویه و یا کنجی را پاکسازی نمود. نمونه پارویی این گونه جارو ها در واقع همان جاروبرقی های معمولی بوده که تقریبا در هر خانه ای یک نمونه از آن یافت می شود و این جارو مناسب کسانی است که نمی توانند خم شوند و به تمیز کاری خانه بپردازند.
از دیگر مواردی که در هنگام تهیه این گونه جارو ها باید به آن توجه نمایید میزان بازدهی دستگاه و عمر باتری آن است. برخی از نمونه های قدیمی جارو های شارژی از عمر باتری کم و همچنین بازدهی کمتری برخوردار هستند که این جارو در کمتر از 15 دقیقه شارژ می شوند و پس از 10 استفاده از آن شارژش تمام خواهد شد. اما نمونه های مدرن از جاروی شارژی از باتری قوی برخوردار هستند و می توان با 60 دقیقه شارژ کردن آن ها حدود 8 ساعت از آن استفاده نمود. نکته دیگری که باید بدانید این است که اگر هدف شما از خرید این گونه جارو ها استفاده برای تمیز کردن داخل خودرو است پیشنهاد می شود تا از نمونه هایی که با شارژر فندکی خودرو سازگار هستند استفاده به عمل آورید.
نکات مهم در خرید جارو شارژی
یکی دیگر از مواردی که در هنگام تهیه جارو های شارژی باید مد نظر قرار دهید تک کاره یا دوکاره بودن محصول است. نمونه های دوکاره این گونه جارو ها از قابلیت مکش زباله های تر و زباله های خشک برخوردار هستند که در مقابل نمونه های تک کاره تنها برای یکی از این موارد استفاده می شود.
معمولا جاروی شارژی های موجود در بازار از بدنه ای با جنس پلاستیک سخت و فشرده ساخته می شوند تا علاوه بر کم وزن بودن موجب خستگی دست به هنگام استفاده نشوند. البته جنس پلاستیکی بدنه این گونه جارو ها از معایبی برخوردار خواهند بود که در این میان می توان به عدم مقاومت بالا در برابر تکان های ناگهانی و ضربه اشاره نمود. همچنین مخزن زباله این گونه جارو ها باید به نحوی طراحی شده باشد که بتوان به سادگی آن را از روی بدنه جارو جدا کرده و نصب نمود.
با توجه به برند های گوناگون موجود در بازار هزینه خرید جاروی شارژی به طور کلی از چند صد هزار تومان شروع شده و تا چند میلیون تومان ادامه پیدا خواهد کرد. البته پیشنهاد می شود که به دنبال محصولی باشید که نیازتان را برطرف کند.
جاروی شارژی سایا، بلک اند دکر، مجیک ، بوش ، الکترولوکس ، ال جی ، اپکس ، باسئوس ، پارس خزر ، پرشیا ، تفال ، سانی ، جانسون و جنرال از مارک های باکیفیت ایرانی و خارجی بازار در این زمینه هستند.
در لیست زیر انواع جارو شارژی یک کاره و چندکاره حرفه ای و باکیفیت در مدل ها و برندهای مختلف وجود دارد. برحسب سلیقه ، امکانات و بودجه مورد نظر می توانید از میان پرفروش ترین گزینه های زیر ، بهترین مدل جاروی شارژی را انتخاب و خریداری کنید.
جنرال مارک خوبیه من استفاده کردم راضیم. ممنونم