حشره کش برقی یکی از بهترین وسایلی است که با آن می توان به جنگ حشرات موذی رفت. این دستگاه انواع مختلفی دارد که هر یک مزایا و معایبی مختص خود دارند. بنابر این با توجه به قابلیت انواع مختلف این دستگاه، مدلی را انتخاب کنید که بیشتر بتواند پاسخگوی نیاز شما باشد.
فهرست مطالب
حشره کش برقی چیست ؟
حشره کش برقی وسیله ای است که به کمک آن می توان با حشرات مقابله کرد. حشرات گاهی بسیار آزار دهنده می شوند و تحمل آن ها امری دشوار است. به همین دلیل باید روش هایی برای مقابله با آنان به کار برد. گاهی افراد از برخی پودرها و دارو های حشره کش استفاده می کنند. اما استفاده از حشره کش شیمیایی، راکتی و برقی از جمله راهکار های مناسبی هستند که بهتر از پودر و دارو هستند.
البته باید به این مسئله هم توجه کرد برخی از حشره کش ها اثرات مخربی بر محیط زیست می گذارند. چنین اثراتی تا سال های سال باقی می مانند. پس باید هنگام استفاده از این وسیله باید به این مورد توجه کنید تا خطری متوجه محیط زیست نشود.
انواع حشره کش برقی کدام اند؟
• حشره کش قرصی: در این نوع از حشره کش ها قرصی استفاده می شود که می تواند منجر به از بین بردن حشرات شود. این مدل از جمله شناخته شده ترین انواع حشره کش است. حشرات به این قرص ها جذب می شوند و زمانی که روی قرص می نشینند سیستم عصبی شان مختل می شود و در نهایت حشره می میرد. این نوع معایبی دارد که موجب می شود برخی از افراد از آن استفاده نکنند.
قرص های حشره کش برقی ممکن است روی اعصاب پاراسمپاتیک انسان اثری نامناسب بگذارند و باعث بروز آسیب های جدی شوند. همچنین بخارهای ساطع شده از این قرص ها می توانند روی شش و دستگاه تنفسی نیز اثر بدی بگذارند. پس اگر از این نوع حشره کش استفاده می کنید در نگهداری قرص ها دقت لازم را به عمل آورید. قرص ها را از دسترس اطفال دور نگه دارید و آن ها را در مجاورت مواد غذایی قرار ندهید. همچنین این دستگاه را در نزدیکی خود استفاده نکنید. زمانی که حشره کش به برق وصل است به آن دست نزنید و قرص را تعویض نکنید. برای انجام این کار ابتدا دستگاه را از پریز برق بکشید.
• حشره کش نوری: در این مدل از حشره کش برقی، از قرص استفاده نمی شود. بلکه نوری که از دستگاه می تابد حشرات را به خود جذب می کند. جریان الکتریکی ساطع شده از دستگاه به حشرات برخورد می کند و منجر به از بین رفتن آن ها میشود. خطرات این نوع از حشره کش در مقایسه با مدل های قرصی کمتر و البته قیمت آن نیز بالاتر است. تنها عیب این دستگاه این است که فقط قادر است حشراتی را که پرواز میکنند از بین ببرد.
راهنمای خرید حشره کش برقی
1- بودجه خود را مشخص کنید. قیمت حشره کشهای برقی از 10 تا 400 هزار تومان متغیر است.
2- حشره کش را با توجه به نوع حشرات خریداری کنید. مثلا حشره کش برقی که با برق کار می کند برای از بین بردن پشه ها بسیار مناسب است.
3- هنگام خرید، به برند و شرکت سازنده دستگاه توجه کنید. به این ترتیب آسیب های کمتری نیز به محیط زیست وارد خواهد شد.
4- توجه کنید که کجا می خواهید از این دستگاه استفاده کنید. ابعاد این دستگاه در مغازه، مکان های عمومی و یا اتاق خواب با هم متفاوت هستند.
5- انواع مخزن دار حشره کش برای جلوگیری از انتشار آلودگی مناسب تر است. به این ترتیب حشرات کشته شده داخل مخزن جمع آوری میشوند.
6- در برخی از مدل ها اگر لامپ جذب کننده حشرات بسوزد می توان آن را تعویض کرد. اگر چنین قابلیتی وجود نداشته باشد، دیگر نمی توانید از دستگاه استفاده کنید.
7- دقت کنید که تمیز کردن حشره کش برقی نیز به آسانی انجام شود.
8 – خرید حشره کش برقی دست دوم نیز می تواند گزینه مقرون به صرفه و اقتصادی برای شما باشد.
بهترین مدل های حشره کش در بازار کدام است ؟
حشره کش برقی شهباز ، سامنس ، صاعقه ، هلاک ، کوپکس ، نیکاتل ، تارومار ، اتک ، اطلس ، ویداسی ، پیتکو ، ترمینکس ، تنیسی ، جیپاس از مارک های خوب ایرانی و خارجی بازار هستند.
در لیست زیر انواع مدل های جدید حشره کش برقی ، دستی ، دیواری و آویزی برای استفاده در خانه ، اتاق ، باغ و هرجایی که این حشرت مزاحم قرار دارند ، وجود دارد. بر حسب نیاز و بودجه مورد نظر می توانید بهترین گزینه خرید را انتخاب کنید.
مرسی خیلی خوب عمل کرد
ممنون از پیشنهادات خودتون