از دستگاه جوش برای متصل کردن دو فلز استفاده می شود. اکنون می توان با توجه به نوع و حجم فلزها، ابزارهای مختلفی را برای این منظور خریداری کرد. این دستگاه منبع حرارت مورد نیاز برای چسباندن و اتصال دائمی دو قطعه را تامین می کند. در ادامه می توانید با انواع این دستگاه آشنا می شویم تا بدانیم باید چه دستگاه جوشی بخریم.
فهرست مطالب
آشنایی با انواع دستگاه جوش
پیش از آنکه به نکات مهم در خرید دستگاه اشاره کنیم، لازم است دو نوع این دستگاه را مورد بررسی قرار دهیم. دو نوع این دستگاه عبارت اند از:
جریان ثابت یا CC: از نام گذاری این دستگاه مشخص است که مقدار جریان در آن ثابت است. از این مدل می توان در انواع جوشکاری با قوس الکتریکی و یا جوشکاری به وسیله تنگستن گازی استفاده کرد.
ولتاژ ثابت یا CV: دستگاه جوش ولتاژ ثابت، بدون تغییر ولتاژ عمل جوشکاری را انجام می دهد و می توان از آن در جوشکاری های گازی و پودری استفاده کرد.
حال در ادامه به نکات مهم در خصوص خرید این دستگاه اشاره خواهیم کرد.
چگونه یک دستگاه جوش مناسب انتخاب کنیم ؟
مهم ترین نکته در خرید این دستگاه آن است که با توجه به کاری که می خواهیم انجام دهیم، بهترین نوع را خریداری کنیم. نوع فلزها و زمینهی کاری عاملی است که می تواند ما را در انتخاب نوع دستگاه کمک کند.
این فاکتور مشخص می کند که قدرت دستگاه جوش شما چقدر است. بدیهی است هر چه میزان قدرت آن بیشتر باشد، قیمت دستگاه نیز گران تر خواهد شد. فراموش نکنید که اگر نیازمند جوشکاری فلزات ضخیم و قطور هستید، باید دستگاه هایی با شدت جریان بالا خریداری کنید.
اما یکی دیگر از عواملی که می تواند در انتخاب شما دخیل باشد، این است که شما در چه محیطی قصد استفاده از این دستگاه را دارید. حجم کاری و نوع نیاز شما می تواند راهنمای خوبی باشد تا تصمیم بگیرید که از میان دستگاه های صنعتی، نیمهصنعتی و خانگی، کدام مدل را خریداری کنید.
نکات مهم در خرید دستگاه جوش
نکتهی مهم دیگری که در خرید دستگاه جوش حائز اهمیت است، چرخهی عملکرد نام دارد. منظور از این اصطلاح، مدت زمانی است که شما اجازه دارید بدون وقفه از دستگاه خود استفاده کنید. پس از اتمام این مدت، لازم است که دستگاه را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود و برای استفادهی مجدد آماده شود. این فاکتور با درصد مشخص می شود. مثلا اگر مشاهده کردید که دستگاهی دارای چرخهی عملکرد 50 درصدی است، برای یک
عملیات جوشکاری 20 دقیقهای، باید 10 دقیقه از دستگاه استفاده کنید و سپس 10 دقیقه آن را خاموش کنید تا به اصطلاح استراحت کند.
به ابعاد و اندازه دستگاه توجه کنید. این فاکتور نیز از جمله عواملی است که هنگام خرید یک دستگاه جوش باید به آن توجه کنید. به هر حال باید به این مسئله فکر کنید که لازم است دستگاه خود را جابجا کنید. از این رو خرید محصولات چرخ دار یکی از بهترین راه حل هایی است که در این زمینه می توانید به آن متوسل شوید.
همچنین وجود یک دستهی محکم بر روی بدنهی دستگاه نیز از جمله ویژگی هایی است که باید به آن توجه شود. به علاوه از میزان طول سیم برق نیز غافل نشوید و حتما هنگام خرید آن را بررسی کنید.
خرید دستگاه جوش دست دوم از دیوار یا شیپور نیز به شرط سلامت دستگاه می تواند گزینه اقتصادی و مقرون به صرفه ای باشد.
بهترین مارک های دستگاه جوشکاری در بازار
دستگاه جوش صبا ، آرگون ، آروا ، ایران ترانس ، ادون ، بوش ، باس ، پارس ، تیگ ، تیتان و ثامن از مارک های ایرانی و خارجی هستند که محصولات خوب و باکیفیتی را تولید و عرضه می کنند.
در لیست زیر انواع دستگاه جوش ایرانی و خارجی در مدل های مختلف با امکانات متنوع وجود دارد. برحسب امکانات مورد نیاز و بودجه مورد نظر می توانید از میان پرفروش ترین محصولات زیر ، بهترین دستگاه جوشکاری را بررسی ، انتخاب و خریداری کنید.
ممنون از پیشنهادات خوبتون