مودم همراه یک ابزار مفید و کارآمد جهت اتصال به اینترنت است که به دلیل کوچک بودن می توان به راحتی آن را با خود به هر جایی حمل کرد. یک دستگاه وای فای قابل حمل به شما این امکان را میدهد تا بتوانید اتصال به اینترنت شخصی خود را تقریباً در هر نقطه ای حداقل در 10 دستگاه به طور هم زمان برقرار سازید.
فهرست مطالب
مودم همراه چیست ؟
با پیشرفت فناوری های جدید و افزایش استفاده از شبکه جهانی اینترنت، برخی از اشخاص به سبب شغل و نیاز خود ناگزیر شدند که در همه حال از اینترنت استفاده کنند. برای این افراد مودم همراه مناسب ترین گزینه برای آن ها جهت اتصال به اینترنت است. مودم همراه یک ابزار جهت اتصال به اینترنت است که اندازهی آن بهقدری کوچک است که بتوان به راحتی آن را با خود حمل نمود. در این بین، این نکته نیز حائز اهمیت است که مودم جیبی و مودم سیم کارت خور جزء دسته مودم های همراه هستند. مودم سیمکارت خور برای اتصال به اینترنت از یک دستگاه مودم و یک سیم کارت استفاده میکند.
یک روتر وای فای قابلحمل دقیقاً مانند مودم اینترنت شما در خانه است اما به جای اینکه به یک کابل تلفن وصل شود، یک سیمکارت دارد. اگر از یک دستگاه WiFi قابلحمل “قفل نشده ” برخوردار هستید، این بدان معنی است که میتوانید با هر سیمکارتی و در هر نقطه ای از کشور، از آن استفاده کنید.
انواع مودم همراه چیست ؟
1- مودم شارژی
2- مودم دانگل
در مودم همراه شارژی عمل شارژ مودم توسط یک کابل صورت میپذیرد. در مودم همراه دانگل با استفاده از یک درگاه USB و اتصال آن به یک لپتاپ یا پاور بانک، برق مودم تأمین میشود.
WiFi جیبی به عنوان یکی از انواع مودم های قابل حمل
WiFi جیبی یک مودم بیسیم قابلحمل است که بهعنوان MiFi، هات اسپات تلفن همراه یا دانگل اینترنت نیز شناخته میشود که هر دستگاه WiFi (تلفن های هوشمند، لپ تاپ و تبلت) را از طریق شبکه تلفن همراه به اینترنت متصل میکند. این مودم مانند هات اسپات WiFi در خانه کار میکند و یک شبکه WiFi با شعاع حدود 10 تا 15 متر در اطراف شما ایجاد میکند اما میتواند در جیب شما نیز جای بگیرد!
این مودم همراه نیازی به نصب، کابل یا هر گونه نرمافزاری ندارد. فقط کافی است WiFi جیبی خود را روشن کنید، رمز عبور را وارد کنید و سپس بلافاصله میتوانید دستگاه های شخصی خود را به آن متصل سازید.
کدام مودم ها در مسافرت ها قابل استفاده است ؟
اگر میخواهید از واتساپ، FaceTime، اسکایپ، فیسبوک، توییتر و اینستاگرام در هر جایی استفاده کنید، شما به یک اتصال داده نیاز خواهید داشت اما همه ی این موارد بستگی به مودمی که خریداری میکنید، دارد.
انتخاب اول خرید یک هات اسپات برندهای Huawei، TP Link و یا Netgear، زایکسل و …است. سپس یک سیم کارت تهیه کنید. همچنین برخی ارائه دهندگان اینترنت در ایران همچون ایرانسل، آسیاتک، همراه اول، پیشگامان، رایتل، مبین نت و … نیز مودم های همراه و جیبی مخصوص خود را روانه بازار کرده اند.
مورد دیگر استفاده از هات اسپات WiFi تلفن همراه است. مشکل استفاده از هات اسپات تلفن همراه برای اتصال به اینترنت قیمت دادههای آن است و همچنین کاهش سریع شارژ باتری تلفن همراه شما از دیگر معایب استفاده از این روش برای اتصال به اینترنت است. در این روش اگر میخواهید اتصال فوقالعاده سریعی داشته باشید، دادههای 4G یا 5G را در اولویت خود قرار دهید اما برای صرفهجویی در هزینه، دادهها را بهصورت بستهای خریداری نمایید.
مزایای استفاده از مودم همراه چیست؟
استفاده از انواع مودمهای همراه مزایای زیر را دارد:
قابلیت استفاده از نسل جدید اینترنت 4G یا 5G در هر گوشی حتی آنهایی که از این نوع اینترنت پشتیبانی نمیکنند.
دارای چندین پورت
امکان اتصال به حافظهی جانبی
کاهش مصرف شارژ
مقرون به صرفه بودن
دارای قدرت بیشتر در اتصال به اینترنت
بهبود دسترسی به اینترنت
در لیست زیر بهترین مودم همراه ارزان و بی سیم پرسرعت با با کیفیت مناسب از برندهای مختلفی برای شما گردآوری شده است.
سلام
بی زحمت مودم های جیبی که ایرانسل تولید کرده رو هم معرفی کنید.
سرعتش عاليه.مرسي
سرعت بالایی داره . من راضیم