چراغ نفتی دکوری و روشنایی از قدیمی ترین وسایلی است که در تولید روشنایی به بشر کمک کرده است. اکنون که در روزگار الکتریسیته و فناوری به سر می بریم چنین وسایلی را فراموش کرده ایم. اما با این همه نمی توانیم از وجود همیشگی برق مطمئن باشیم.
فهرست مطالب
چراغ نفتی چیست ؟
چراغ نفتی وسیله ای کاربردی جهت داشتن روشنایی و دیدن محیط در شرایط اضطراری است. در برخی مناطق ممکن است همچنان دسترسی به برق چندان امکان پذیر نباشد؛ از همین رو استفاده از وسایلی نظیر چراغ نفتی پیشنهاد خوبی به نظر می رسد.
درست است که اکنون در دنیایی زندگی می کنیم که با تکنولوژی بسیار سروکار داریم. اما در همین زمان که ارتباطات و الکتریسیته در جهان ما حرف اول را می زند، باز هم نباید از وسایلی مانند چراغ نفتی غافل شویم. به هر حال نمی توان همیشه از وجود منابع مطمئن بود.
ممکن است در شرایطی قطع برق طولانی تر از حد انتظار ما باشد یا به دلایلی امکان دسترسی به برق یا چراغ شارژی را نداشته باشیم. در آن صورت مجبوریم به وسایلی روی بیاوریم که پیش تر از آن ها استفاده می کردیم.
بشر همواره به نور نیاز دارد و این نیاز را به شیوه های مختلف از زمان های گذشته تامین کرده است. چراغ نفتی یکی از وسایلی بود که در راستای تامین همین نیازها اختراع شد. این وسیله یادآور ایامی است که هنوز چیزی از تکنولوژی نمی دانستیم.
فارغ از این موارد شاید گاهی بخواهیم به مناطق کوهستانی یا حتی برخی بخش های دور افتاده سفر کنیم. در این مناطق ممکن است هنوز سیستم برق رسانی به شکل مناسبی وجود نداشته باشد پس همراه داشتن وسیله ای مانند چراغ نفتی می تواند یک برگ برنده باشد. در ادامه قصد داریم نکاتی را بررسی کنیم که بهتر است هنگام خرید این وسیله به آن توجه کنیم.
چگونه یک چراغ نفتی خوب و مناسب انتخاب کنیم ؟
هنگام خرید چراغ نفتی باید به برخی نکات توجه کنید تا به این ترتیب بتوانید خرید بهتری را تجربه کنید. در ادامه این نکات را بررسی میکنیم:
• ظرفیت مخزن: یکی از مهم ترین مواردی که در قیمت چراغ نفتی موثر است، ظرفیت مخزن آن است. هر چقدر این ظرفیت بیشتر باشد نوردهی به مدت طولانی تری انجام خواهد گرفت. دقت کنید مخزن طوری طراحی شده باشد که محتویات آن به آسانی قابل رویت باشد و مدام مجبور به بررسی آن نباشید.
• جنس بدنه: جنس بدنه و شیشه چراغ از فلز و شیشه نشکن تولید می شود و همین امر موجب می شود این وسیله در برابر افتادن و ضربه مقاومت خوبی داشته باشد. البته چراغ های ارزان قیمت تر ممکن است فاقد این قابلیت باشند. مدل های بسیار قدیمی چراغ ها ، جیوه دار بودند.
• قسمت محافظ: برخی از مدل های این چراغ، یک محافظ فلزی در اطراف محفظه شیشه ای دارند و همین امر باعث میشود از شکسته شدن شیشه جلوگیری شود. البته ممکن است در طراحی چراغ نفتی دکوری چنین محافظی وجود نداشته باشد. پس ابتدا نیاز و هدف خود را شناسایی و سپس اقدام به خرید کنید.
• نحوه قرارگیری: برخی از مدل های چراغ نفتی را می توان روی میز یا زمین قرار داد و برخی را می توان به کمک یک قلاب از یک مکان آویزان کرد. پس به این مورد نیز دقت کنید.
• وزن: به وزن چراغ نیز باید بسیار توجه کنید. چرا که در صورت سنگین بودن این وسیله نمی توانید آن را به راحتی حمل و نقل کنید. از آن جایی که جابجایی این وسیله به کمک میله ای است که در بالای آن تعبیه شده است، اگر وزن این وسیله زیاد باشد، هنگام جابجایی دستتان اذیت می شود. پس سعی کنید هنگام خرید وزن چراغ را بررسی کنید تا بعد ها به مشکل برنخورید.
در این مطلب عوامل مهم در خرید چراغ نفتی را بررسی کردیم. اگر هنگام خرید به این مسائل توجه کنید انتخاب مناسب تری خواهید داشت و خریدی به یادماندنی را تجربه خواهید کرد.
در لیست زیر انواع چراغ نفتی ارزان قیمت در طرح های شیک و زیبای نوستالژی و قدیمی در جنس های مختلف وجود دارد. برحسب سلیقه ، جنس ساخت و بودجه مورد نظر می توانید بهترین گزینه خرید را از بین مدل های زیر انتخاب کنید.
قديمي و جذاب
برای دکوراسیون سنتی خیلی خوبه. من خریدم ممنونم