انتخاب درست از میان نرم افزارهای حسابداری می تواند در موفقیت کسب و کار، بسیار تاثیرگذار باشد. مدیریت امور مالی در مدیریت کسب و کار، اهمیت فوق العاده ای داشته و یکی از ارکان اصلی کسب و کار تلقی می شود. در این مقاله با بررسی نرم افزارهای حسابداری مختلف، به معرفی 5 مورد از بهترین نرم افزارهای حسابداری شرکتی ایرانی می پردازیم.
در این مقاله به معرفی 6 مورد از بهترین نرم افزارهای حسابداری شرکتی ایرانی می پردازیم و ویژگیها و قیمت آنها را برای مقایسه این نرم افزارها در اختیار شما قرار می دهیم. در انتها می توانید با راهنماییهای ارائه شده، نرم افزار حسابداری مناسب با توجه به نیازهای مالی و حسابداری شرکت خود را انتخاب کنید.
فهرست مطالب
نرم افزار حسابداری هلو
هلو معروف ترین برنامه حسابداری که بسیاری از ما با آن آشنا بوده و ممکنه است اسم آن را به گوش ما خورده باشد. این نرم افزار حرفه ای، محصولی از شرکت طرفه نگار برای انواع کسب و کارها با تمامی امکانات مورد نیاز برای حساب و کتاب و مدیریت انبار و حساب ها می باشد. تیم طراحی که توانسته به ساده ترین شکل ممکن ، نرم افزار های تخصصی خیلی خوبی را روانه بازار نماید. نسخه های مختلف و پایه هلو از حدود 300 هزارتومان شروع می شوند.
نرم افزار حسابداری سپیدار
یکی از بهترین نرم افزارهای حسابداری، نرم افزار حسابداری سپیدار است. این نرم افزار، محصول شرکت همکاران سیستم است که یکی از شرکتهایی است که سالهاست در زمینه نرم افزارهای حسابداری و مالی فعالیت می کند. این نرم افزار، مناسب کسب و کارهای کوچک و متوسط است. و بسته های مختلفی را متناسب با نوع فعالیت شرکتها ارائه می دهد. از ویژگیهای نرم افزار سپیدار، قابلیت یکپارچگی با نرم افزارهای CRM و پشتیبانی رایگان یک ساله می باشد. قیمت این نرم افزار از حدود 1500000 تومان شروع می شود.
نرم افزار حسابداری قیاس
نرم افزار حسابداری قیاس، مناسب برای کسب و کارهای کوچک و متوسط است. پنل کاربری ساده در عین حال، حرفه ای این نرم افزار از دلایل محبوبیت آن است. بسیاری از افراد بدون دانش حسابداری نیز می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. و همین ویژگی سبب می شود کاربران بتوانند به راحتی آن را در سیستم مالی خود به کار ببرند. این نرم افزار نیز یک سال پشتیبانی رایگان ارائه می دهد. برای خرید این نرم افزار، باید هزینه پایه 2 میلیون تومان را در نظر بگیرید.
نرم افزارهای حسابداری پارمیس
نرم افزار حسابداری پارمیس نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. این شرکت، نرم افزارهای حسابداری شرکتی برای کسب و کارها با اندازه های کوچک و متوسط تا بزرگ، مناسب شرکت های خدماتی، تولیدی، بازرگانی ارائه می کند. پشتیبانی رایگان یک ساله و امکان استفاده از نسخه رایگان به مدت 30 روز از ویژگیهای این نرم افزار محبوب است. همچنین این شرکت، با ارائه نسخه اندروید و ios در میان کاربران طرفداران زیادی پیدا کرده است. قیمت پایه خرید این نرم افزار، 499 هزار تومان است.
نرم افزارهای حسابداری فرداد
نرم افزار حسابداری شرکتی فرداد، مناسب برای کسب و کارهای کوچک و متوسط است. این نرم افزار، محصول شرکت آریان سیستم است. بسته های نرم افزاری این شرکت برای شرکت های خدماتی، پیمانکاری، بازرگانی و تولیدی، طراحی و تولید شده اند. امکان محدودیت سطح دسترسی کاربر، امکان طراحی گزارش سفارشی، و پشتیبانی رایگان یک ساله از مزایای این نرم افزار است. شروع قیمت برای این نرم افزار از حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان است.
نرم افزار حسابداری شایگان
نرم افزار حسابداری شایگان که با نام تجاری «حسابگر» در بازار عرضه می شود، از بهترین نرم افزارهای حسابداری شرکتی است. بسته های نرم افزارهای این شرکت، امکانات متنوعی را در نسخه های مختلف با نام های حسابگر صنعتی، حسابگر بازرگانی، حسابگر اموال و… طراحی و تولید کرده است. برای خرید نرم افزار این شرکت، به حداقل بودجه 2 میلیون تومان نیاز دارید.
انتخاب نرم افزارهای حسابداری
ویژگی های بسیاری وجود دارند که سبب می شوند نرم افزارهای حسابداری، برای ما مفید و موثر عمل کند. باید بدانیم که به چه ویژگیهایی نیاز داریم و نرم افزاری را انتخاب کنیم که بیشترین تناسب را با نیازهای ما داشته باشد. هر کدام از نرم افزارهایی که معرفی شد، از بهترین نرم افزارهایی هستند که ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند. می توانید با مقایسه جزئیات ویژگیهای آنها، با توجه به نیازهای خاص خود مناسبترین نرم افزار را انتخاب کنید.
سلام
نرم افزار حسابداری تیپ تو این مقاله بررسی نشده، با اینکه تازه اومده اما امکانات خاص و ویژه ای داره، پیشنهاد میکنم حتما بررسیش کنید. از امکانات بینظیرش میتونم بگم که
1- صورت مالی مقایسه ای با یادداشت توضیحی میده که کارو بسیار راحت میکنه و میتونی امسالتو با هر سال دلخواهت مقایسه کنی.
2- بهای تمام شده اش واقعا درست محاسبه میکنه و بصورت هوشمند هم است و دیگه لازم نیست مثل سیپدار دستی اینو محاسبه کنی.
3- گزارشات متنوعی داره که کارو راحت میکنه و 28 مدل خروجی میده.
4- کاربری آسان و یوزر فرندلی بودنش خیلی کارو راحت کرده.
5- سود و زیانت میتونی بر اساس هر فاکتور در لحظه ببینی.
6- دفتر روزنامه و کل که تو چند ثانیه تهیه میشه.
7- شش سطحی بودنش دست کاربر خیلی باز میذاره.
8- امکان تعریف بی نهایت کالا و بی نهایت انبار بدون هزینه جانبی داره.
9- تا 5 واحد شمارش میتونی برای هر کالا تعریف کنی.
10- برای هر کالا میتونی تا 11 تا بارکد تعریف کنی که از تعدد کدینگ حساب جلوگیری میکنه.
11- تیم پشتبانی قوی و امکان تیکت گذاری تو خود نرم افزار داره که کارو خیلی خیلی راحت کرده.
12- بودجه سنجی یا امکان سنجی تولید داره که هم تعدادی هم ریالی میتونی گزارش بگیری.
13- یکپارچه بودن نرم افزار یکی دیگه از قابلیت اونه.
14- و از مهمتر تنها نرم افزار حسابداری که گواهی امنیت اطلاعات داره و خیال مدیران ارشد میتونه ازین بابت راحت بکنه.
اگه میخوایی یه نرم افزار استاندارد که کاربریش آسون باشه استفاده کنی پیشنهاد میکنم این نرم افزار بررسی کنید.
سلام ممنون از پیشنهاد شما