کیبورد گیمینگ مناسب گیمرها و علاقه مندان به بازی های کامپیوتری است تا راحت تر و سریع تر در انجام بازی ها از خود واکنش نشان دهند. این روزها یافتن یک کیبورد استاندارد و خوب، با قیمت مناسب به دلیل تنوع کیبوردها در بازار کمی دشوار شده است.
ممکن است فکر کنید، تمام کیبوردها کارایی یکسانی دارند اما از لحاظ تکنیکال، کیفیت ساخت و راحتی کار، تفاوت های عمده ای بین کیبوردهای ساده و کیبوردهای گیمینگ حرفهای وجود دارد.
در این سال ها، تکنولوژی بکار رفته در ساخت صفحه های کلید مخصوص بازی پیشرفت بسیار خوبی کرده و شرکت های مختلف با نوآوری ها جدید سعی در عرضه محصولات متنوعی دارند تا گیمرها بتوانند عملکرد بهتری داشته موفق شوند رقبای خود را به آسانی شکست دهند.
فهرست مطالب
نکات خرید کیبورد گیمینگ
بیایید تعارف را کنار بگذاریم. بعید است ساعت ها پای بازی های کامپیوتری بنشینید و چشم ها و دستان شما خسته نشود. یک کیبورد گیمینگ خوب، با ارگونومی و طراحی مناسب، به خوبی میتواند از خستگی دستان شما جلوگیری کند تا از بازی کردن بیش از پیش لذت ببرید.
معمولا این کیبوردها طراحی ظاهری بسیار جذاب و شیکی داشته و در ساخت آن ها با استفاده از رنگ های ترکیبی سعی می شود تا حس حضور در فضایی به اصطلاح خفن و مهیج را تجربه کنید. به همین دلیل است که این کیبوردها به صورت هفت رنگ بوده و یا در مدل های ساده تر معمولا از ترکیب رنگ قرمز و مشکی در ساخت آن ها استفاده می شود.
نکته بعدی در خرید کیبورد گیمینگ، توجه به فاصله مکانیکی دکمه ها است. معمولا این دکمه ها با فاصله مناسب تر و نرمی خاصی همراه هستند تا تفاوت یک کیبورد گیمینگ و کیبورد معمولی برای شما کاملا محسوس بوده و حس بهتری داشته باشید.
درست است که در برخی مدل ها با فشار دکمه کیبورد های مکانیکی سر و صدای زیادی بلند شود، اما تجربه فوق العاده ای را به شما منتقل خواهد کرد. همچنین در صورت خرابی کلیدها، جایگزینی یک سوئیچ مشکل شما را حل کرده و نیاز به خرید کیبورد جدید نخواهید داشت.
ویدئویی جعبه گشایی کیبورد MSI Vigor GK40
کیبورد سیمی یا بی سیم ؟
انتخاب این موضوع کاملا به خود شما بستگی دارد. معمولا کیبوردهای سیمی عمر بیشتر نسبت به کیبوردهای وایرلس دارند. با این حال نمی توان از راحتی کار با کیبورد بی سیم به خصوص در جابجایی ها و استفاده در فاصله دلخواه چشم پوشی کرد. کیبورد بی سیم بهترین گزینه برای استفاده در خانه است. جایی که شما ممکن است با فاصله زیادی از صفحه مانیتور، بر روی مبل نشسته باشید.
برخی کیبوردهای وایرلسی، مصرف باتری بالایی دارند و ممکن است شما هر ماه مجبور به تعویض باتری ها شوید. اکثر کیبوردهای بی سیم از باتری نیم قلمی استفاده کرده و اتصال آن ها به وسیله دانگل USB برقرار می شود.
پیشنهاد می کنیم اگر در یک محیط کاری و شلوغ قرار داشته و می خواهید مشغول بازی شوید، قطعا کیبورد سیمی بیشتر به کار شما خواهد آمد. در این حالت ، دیگر دغدغه باتری و تعویض آن را نخواهید داشت. همچنین بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این زمینه، گزینه های سفارشی سازی پیشرفته ای را برای کیبوردهای گیمینگ سیمی عرضه می کنند.
پس بر اساس کاربرد مورد نیازتان، یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید.
تفاوت کیبورد گیمینگ با معمولی چیست ؟
سوئیچ Cherry MX
کیبورد های مکانیکی از سوئیچهای Cherry MX برخوردار هستند. این سوئیچ ها در سال 1993 به بازار آمدند، این نوع سوئیچ، بهترین سوئیچی است که در کیبورد ها می تواند استفاده شود. سوئیچ ها دارای انواع مختلفی هستند و اگر از این نوع سوئیچ ها در کیبورد ها استفاده شود، کیبورد، تبدیل به کیبورد بازی یا کیبورد مناسب تایپ می شود. که در این صورت دوام و عمر بالاتری دارد.
کلید های قابل برنامه ریزی
تفاوت کیبورد گیمینگ با کیبورد معمولی، در این است که کیبورد های گیمینگ دارای کلید های قابل برنامه ریزی هستند. امروزه کیبورد های گیمینگ اکثرا این ویژگی را دارند. کیبورد گیمینگ برای گیمرهایی که بازی های RTS یا RPG را انجام می دهند، انتخابی مناسب است. در واقع با این قابلیت، گیمرها می توانند با استفاده از نرم افزارهای مخصوص، به کلیدها دستورات خاصی بدهند.
رنگ های پس زمینه RGB
یکی از جالب ترین و هیجان انگیزترین ویژگی های کیبورد گیمینگ، رنگ زمینه RGB است. در واقع این رنگ توسط چراغ های LED پشت کلیدها ایجاد می شود. همچنین این امکان وجود دارد که خاموش و روشن شوند یا تغییر رنگ بدهند.نیاز به اعمال فشار کمتر: یکی دیگر از ویژگی های صفحه کلید گیمینگ، این است که کاربر هنگام استفاده از صفحه کلید مکانیکی، برای ضربات و تحریک کلید، باید فشار کمتری وارد کند.
طول عمر: کلیدهای مکانیکی، دارای فنرها و قطعاتی هستند که طول عمر بالایی دارند. در نتیجه عمر این کیبوردها تقریباً 50 میلیون کلیک است. طول عمر کیبورد گیمینگ، اصلی ترین ویژگی آن است.
بازخورد تایپ کردن: با این کیبورد ها می توانید تایپ بهتری داشته باشید زیرا سوئیچ های لمسی و با تحریک بالا در این کیبورد ها به کار رفته است.
• قابلیت چرخش کلید: اکثر صفحه کلیدهای مکانیکی، به کاربر اجازه می دهند که کلید را بچرخاند، به این معنی که می توانید چندین کلید مختلف را همزمان فشار دهید تا ضربه های کلید، ثبت شود.
یکی از ویژگی های کیبورد گیمینگ استفاده از N key Rollover است. یعنی می توان هر کلید را به طور جداگانه به طور همزمان فشار داد و ضربه را به دقت ثبت کرد.
کیفیت ساخت : اکثر صفحه کلیدهای مکانیکی، دوام بالایی دارند و بسیار با کیفیت هستند. این امر به ویژه در دستگاه های رده بالا مشهود است. یکی از ویژگی های کیبورد گیمینگ، دوام بالای آن است.
نگهداری: کلیدهای مکانیکی صفحه کلید را، می توان جا به جا یا تعویض کرد، بنابراین صفحه کلید به راحتی تمیز می شود. همچنین می توانید تمام کلیدها را با هم بردارید و صفحه کلید را تمیز کنید. این کار باعث می شود گرد و غبار جمع شده زیر کلید ها تمیز شوند. یکی دیگر از ویژگی های کیبورد گیمینگ، نگهداری آسان آن است.
قیمت کیبورد گیمینگ
برای خرید یک کیبورد گیمینگ ارزان، بهتر است بیشتر به فکر تهیه مدل های سیمی باشید. مدل های وایرلس، بک لایت دار و …. معمولا قیمت های بالایی دارند.
برای خرید یک کیبورد مکانیکی مناسب، با گزینه هایی همچون بی سیم بودن و یا وجود نور پس زمینه چند رنگ، این روزها باید بین 1.5 الی 4 میلیون تومان را برای این کار کنار بگذارید. اصلا جای تعجب ندارد چرا که قیمت برخی مدل های پیشرفته و پرطرفدار (مرداد ماه 1399) از 5 میلیون نیز بیشتر می شوند. معمولا کیبوردهای گیمینگ بی سیم همراه با موس عرضه می شوند. پس اگر می خواهید ساعت های طولانی جلوی سیستم شخصی خود بازی های حرفه ای که نیاز به کار با کیبورد دارند را تجربه کنید، پیشنهاد ما صرف این میزان بودجه است.
تسکو، لاجیتک، گرین، ریزر، ای فورتک، بایوستا، ام اس آی و ایکس پی جی، کولر مستر، کوگر، فراسو، بلادی و … از تولیدکنندگان مطرح کیبورد در بازار هستند.
در لیست زیر، محصولات میان رده و حرفه ای در انواع بی سیم و ساده لیست شده است. بنابر نیاز خود می توانید یک کیبورد گیمینگ ارزان یا یک محصول باکیفیت اقتصادی را انتخاب کنید.
اگه پول دارید فقط ریزر، به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید
من خريدم جنس خوبي داره .متشكرم