کفش طبی مردانه و زنانه برای افرادی مناسب است که در ناحیهی پا دچار بیماری هستند و نمی توانند از کفش های دیگر استفاده کنند. ساختار این کفش ها به گونه ای است که پا در آن ها در شرایطی مناسب و مطلوب قرار می گیرد و از همین رو هیچ فشاری به پا وارد نمی شود. در خرید این کفش ها باید به برخی نکات توجه کنید تا بتوانید انتخاب مناسب تری داشته باشید.
فهرست مطالب
فواید استفاده طبی مردانه چیست ؟
پوشیدن کفش طبی برای افرادی که در ناحیهی پا دچار بیماری هستند، بسیار توصیه می شود. در این میان شرکت های بسیاری به تولید کفش طبی مردانه و زنانه می پردازند. درست است که در بیماری های مختلف لازم است که کفش های مرتبط با همان نوع بیماری را خریداری کنید، اما به طور کلی می توان گفت که اغلب کفش های طبی ویژگی های مشترکی دارند که هدف تمام آن ها، کاهش دردها و مشکلات ناشی از بیماری های مخصوص پاست. اما در هنگام خرید این کفش ها باید به چند مسئله توجه کنید، تا خریدی کاملا متناسب با نیاز خود داشته باشید.
چگونه یک کفش طبی مردانه مناسب انتخاب کنیم ؟
• میزان استحکام: واضح است که باید هنگام خرید کفش طبی مردانه به این فاکتور توجه داشته باشید. استحکام کفش باید به گونه ای باشد که موجب خستگی شما نشود و بتواند در هنگام حرکت و در حالت دویدن نیروی وارد به پاها را تقسیم کند.
• اندازهی مناسب: فاکتور مهم دیگری که در خرید کفش طبی مردانه باید به آن توجه کرد، اندازهی کفش است. شما کفش طبی را می خرید که پاهایتان از درد و آسیب در امان بماند. به همین دلیل اگر کفشی تنگ را خریداری کنید، این امر مانع از خونرسانی مناسب به پای شما خواهد شد. به این ترتیب فشاری مضاعف به پا وارد می شود.
در نقطهی مقابل اگر کفش بیش از اندازه بزرگ یا گشاد باشد، در بلندمدت ساییدگی های موضعی را در قسمت های مختلف پا مشاهده خواهید کرد. به همین دلیل همیشه به دنبال این باشید که کفش کاملا اندازهی پای شما باشد.
• فضای جلویی کفش (پنجه): پنجهی کفش طبی مردانه هم باید متناسب باشد. یعنی نه خیلی تنگ باشد که موجب خم شدن و جمع شدن انگشت های پا شود و آنقدر گشاد باشد که نتواند در برابر ضربات وارده، از پا محافظت کند. بهتر است پنجهی کفش حدود یک سانتی متر از نوک انگشت شست فاصله داشته باشد.
نکات مهم در خرید کفش طبی
در خرید کفش طبی مردانه و زنانه باید به اندازهی پاشنه توجه کنید. کفش هایی که هیچ پاشنه ای ندارند می توانند به بدن افراد آسیب های زیادی وارد کنند. همچنین کفش های پاشنه بلند نیز در صورتی که پاشنه ای بلندتر از چهار سانتی متر داشته باشند، مناسب نیستند.
• زبانه و یقهی کفش: زبانهی کفش همان قسمتی است که در زیر بند کفش قرار می گیرد. یقهی کفش نیز به قسمتی از پوشش کفش گفته میشود که دور تا دور مچ پا قرار میگیرد. هنگام خرید کفش طبی مردانه باید به این بخش ها توجه کنید. در این قسمت از کفش باید بالشتک هایی نرم و لطیف وجود داشته باشد تا از فشار زیاد روی پوست پا جلوگیری کند.
• زیرهی کفش: همان طور که رویهی کفش از اهمیت زیادی برخوردار است، باید به زیرهی آن نیز توجه کرد. زیرهی کفش باید در برابر سایش مقاوم باشد و دارای آج باشد.
• قیمت کفش طبی مردانه: قیمت این کفشها کاملا متفاوت است و بستگی به مواردی مانند جنس، دوام، کیفیت و سایر فاکتورها دارد.
باز هم تاکید می کنیم که مهمترین مسئله در هنگام خرید، توجه به سایز کفش است. پس از آن باید راحتی کفش و وجود رویه ای با قابلیت تنفس را در نظر بگیرید تا پا در کفش عرق نکند و مانع از رشد باکتری ها باشد.
در لیست زیر انواع کفش طبی مردانه شیک و جذاب ایرانی و خارجی در طرح ها و مدل های مختلف وجود دارد. برحسب سلیقه می توانید از میان پرفروش ترین گزینه های زیر، بهترین کفش طبی مردانه را انتخاب و خریداری کنید.
ممنونم خیلی راحت و خوبه
خیلی راحت و با کیفیت است