سیستم عامل بکار رفته دراین لپ تاپ ها، سیستم کروم بوک یا این که به عبارتی کروم OS میباشد، سیستم کروم، یک سیستم کاملا آزاد یا به اصطلاح همان Open Source میباشد.
پیاده سازی این سیستم عامل، به طور اپن سورس انجام شده میباشد، این بدان معناست که کدهای اول در دست استفاده کننده قراردارد و هر استفاده کننده قادر است، به واسطههای کدها و بسته به نیازش، کاربری خویش را تغییر و تحول داده و طرح مورد علاقه اش را پیاده نماید.
فضای یک کروم بوک، به سبک سیستم ویندوز پباده سازی گردیده، لانچر نرم افزار ها را در خود جای داده و دارای نوار وظیفه و سیستم تری (System Tray) نیز میباشد؛ کروم بوک ها اولین دفعه در می 2010 معرفی شدند، معرفی اولین کروم بوک از سوی دو کمپانی سامسونگ و ایسر انجام شد.
فهرست مطالب
کروم بوک اچ پی
شرکت اچ پی برای تولید این مدل لپ تاپ از مادهای پلی کربنات استفاده کرده و آن را در سه رنگ بندی، آبی ، سپید و خاکستری ایجاد نموده است، علی رغم اینکه متاع کروم بوک اچ پی پلاستیکی میباشد، اما ظواهر آن بسیار یک دست هست. بدنه این لپتاپ ها دارنده تأییدیه MIL-STD-810G میباشد، به همین دلیل دارای مقاومت بالایی است و از سکو IP41 سود میبرد و این یعنی در مقابل قطرات آب مقاوم خواهد بود.
ضخامت کروم بوک حدود ۱۸٫۳۵ میلیمتر میباشد و نسبتاً وزن آن به ۱٫۵ کیلوگرم میرسد، براین اساس کسانی که در پی خرید یک لپ تاپ ارزان و در عین حال یک لپ تاپ دانشجویی مناسب، این دستگاه را خریداری میکنند، فعالیت مشقت آوری برای جابهجایی آن نخواهند داشت، شاید نتوانیم این کالا HP را بهترین لپ تاپ سبک بازار بدانیم اما جزو سبک وزن ترین مثال ها صد رد صد به شمار میرود.
کروم بوک لنوو
لپ تاپ لنوو ، بسیار دانشجو پسند است، البته استفاده از آن کمی با کروم بوک های دیگر گوناگون میباشد؛ یکی از جالبترین خصوصیت های آن کوچک و سبک بودن آن میباشد که به راحتی قابل حمل میباشد، همینطور دارنده یک دوربین قابل چرخش هست که قادر است در کلاس های درس به داشجویان برای فیلم برداری از درس یاری دهد.
لنوو، ثابت کرده که این لپ تاپ ها بسیار مستحکم میباشند و کیبورد بسیار قدرتمندی در دست دارا هستند، همینطور پردازنده ای 1.6 گیگاهرتزی نوع Celeron که کارایی عالی را ارائه کرده و به راحتی امکان اجرای عملیات دانشجویی، مثل به کارگیری از مرورگرها و تولید پروژه های معمولی در فضای آفیس را داراست، اما آنقدر قوی نیست که بضاعت پردازش های سنگین را داشته باشد.
از سایر ویژگی ها آن این میباشد که دارنده ال سی دی 11.6 اینچی 1366×768، دارنده 4 گیگابایت حافظه موقت و 16 گیگابایت خاطر eMMC میباشد، باتری این لپ تاپ نیز میتواند تا 10 ساعت فارغ از شارژر فعالیت نماید، در حالی که بخش اعظمی از لپ تاپ های کروم بوک بر 9 ساعت قدمت باتری رقابت میکنند، به صورت کلی این کروم بوک ها، تمام تجهیزات برای دانش آموزان و دانشجو یان را داراست که میتوانید از آن ها برخوردار گردید.
کروم بوک سامسونگ
سامسونگ نیز از شرکت های فعال در زمینه تولید کروم بوک، در مدل های مختلف است. لپ تاپ سامسونگ دارای بلندگو، میکروفون دیجیتال، وبکم، وای فای، بلوتوث، کارتخوان، هستند، دربرابر رطوبت، حرارت و لرزش، مقاوم می باشند.
بهترین کروم بوک های عرضه شده در بازار
انواع مختلفی از این محصولات تا به امروز در بازار عرضه شده است. در اینجا چند مورد از شناخته شده ترین مدل ها را برای شما گرد آوری کرده ایم :
گوگل پیکسل بوک
اچ پی ایکس 2
ایسر اسپین 13
لنوو C340 نوع 11.6 اینچی
نصب ویندوز روی کروم بوک
همچنین دل و ایسر نیز از دیگر شرکت هایی هستند که در زمینه تولید کروم بوک فعال هستند.
نصب ویندوز بر روی کروم بوک
بر روی کروم بوک، ویندوز نصب نمیشود؛ ولی چنانچه حقیقتاً بهاین سیستم نیاز دارید، رویکردهایی برای نصب آن در بخش اعظمی از مدلهای کروم بوک موجود هست.
(از لحاظ فنی در واقعیت بایستی یک فرمور UEFI نصب نمایید که جایگزین BIOS سنتی میباشد)، با نصب این BIOS جدید، قابلیت نصب ویندوز آماده میگردد، ولی بایستی دقت فرمایید که BIOS جایگزین تنها بر روی نوعهای پشتیبانی گردیده نصب میگردد، براین اساس از آن نمیتوان برای کلیهی مدلها به کار گرفت.
اگه ویندوز نصب بشه خیلی خوبه چون قیمت های بسیار بهتری دارن این مدل ها و برای دانشجوها عالیه